I - SİTENİN GİZLİLİK POLİTİKASINA İLİŞKİN BİLGİLER
1. Bu bölüm, mercatometalli.com'un kullanıcı verilerinin işlenmesiyle ilgili olarak çerezlerin ve kişilerin nasıl yönetileceği hakkında bilgiler içerir.
2. Bu bilgiler sanatın amaçları için de geçerlidir. Kanun Hükmünde Kararnamenin 13. n. 196/2003, Kişisel verilerin korunmasına ilişkin Kanun ve sanat amaçları için. AB Tüzüğünün 13'ü n. 2016/679, mercatometalli.com ile etkileşimde bulunanlar için kişisel verilerin işlenmesi ve bu verilerin serbest dolaşımı ile ilgili olarak kişilerin korunmasına ilişkin ve ilk sayfaya karşılık gelen adresten ulaşılabilir: mercatometalli .com
3. Bilgiler sadece mercatometalli.com ve alt alan adları için geçerlidir, kullanıcı tarafından burada yer alan bağlantılardan yararlanılabilecek diğer web siteleri için geçerli değildir.
4. Bu belgenin amacı, bağlantının amacı ne olursa olsun, veri sorumlularının mercatometalli.com web sayfalarına bağlanırken kullanıcılara sağlaması gereken bilgilerin yöntemleri, zamanlaması ve niteliği hakkında bilgi vermektir. İtalyan ve Avrupa mevzuatına
5. Bu konuda yeni kuralların getirilmesi nedeniyle bilgiler değişebilir, bu nedenle kullanıcı bu sayfayı periyodik olarak kontrol etmeye davet edilir.
6. Kullanıcı, Sanat uyarınca on altı yaşından küçükse. 8, c. 1 AB yönetmeliği 2016/679, rızanızı ebeveynlerin veya vasinin izniyle meşrulaştırmak zorunda kalacaktır.
II- VERİ İŞLEME
1. Veri sahibi
1. Veri sorumlusu, kişisel verilerin işlenmesinin amaçlarını ve araçlarını tek başına veya başkalarıyla birlikte belirleyen gerçek veya tüzel kişi, kamu kurumu, hizmet veya diğer organdır. Aynı zamanda güvenlik profilleriyle de ilgilenir.
2. Bu web sitesi ile ilgili olarak, veri denetleyicisi Mercato Metalli Srl'dir ve kullanıcı haklarının herhangi bir açıklaması veya kullanımı için, kendisiyle fabio@mercatometalli.com e-posta adresinden iletişime geçebilir.
2. Veri işlemeden sorumlu
1. Veri sorumlusu, veri sorumlusu adına kişisel verileri işleyen gerçek veya tüzel kişi, kamu kurumu, hizmet veya diğer organdır.
2. AB Yönetmeliğinin 28. Maddesi uyarınca. 2016/679, veri sahibinin atanması ile mercatometalli.com sitesinin veri işleme yöneticisi: Mercato Metalli Srl
3. Veri işleme yeri
1. Mercatometalli.com'un kullanımıyla oluşturulan verilerin işlenmesi Gambettola'da (fc) Del Cadore, 7 aracılığıyla gerçekleşir.
2. Gerekirse haber bülteni hizmetine bağlı veriler, ilgili ofiste veri sorumlusu veya bu amaçla görevlendirilen ilgili kişiler tarafından işlenebilir.
III - ÇEREZLER
1. Çerez türü
1. mercatometalli.com sitesi, kullanıcının gezinme deneyimini daha kolay ve sezgisel hale getirmek için tanımlama bilgileri kullanır: tanımlama bilgileri, kullanıcıyı, tercihlerini veya cihazın İnternet erişimini (bilgisayar, tablet veya cep telefonu) ilgilendirebilecek bazı bilgileri depolamak için kullanılan küçük metin dizileridir. ) ve esas olarak sitenin işleyişini kullanıcının beklentilerine uyarlamak, daha kişiselleştirilmiş bir tarama deneyimi sunmak ve daha önce yapılan seçimleri ezberlemek için kullanılır.
2. Çerez, bir web sunucusundan kullanıcının tarayıcısına aktarılan azaltılmış bir veri kümesinden oluşur ve yalnızca aktarımı yapan sunucu tarafından okunabilir. Yürütülebilir kod değildir ve virüs bulaştırmaz.
3. Çerezler herhangi bir kişisel bilgi kaydetmez ve herhangi bir tanımlanabilir veri saklanmaz. Dilerseniz çerezlerin bir kısmının veya tamamının kaydedilmesini engelleyebilirsiniz. Ancak bu durumda sitenin ve sunulan hizmetlerin kullanımı tehlikeye girebilir. Çerezlerle ilgili seçenekleri değiştirmeden ilerlemek için gezinmeye devam etmeniz yeterlidir.
Sitenin kullandığı çerez türleri şunlardır:
2. Teknik çerezler
1. Kullanıcının bilgisayarında daha sonra başka siteler tarafından toplanan bilgileri depolamak için kullanılan çok sayıda teknoloji vardır. Bunlar arasında en bilineni ve en çok kullanılanı HTML'dir. Kullanıcının siteye erişimini ve siteyi kullanmasını kolaylaştırmak ve gezinmek için kullanılırlar. Elektronik ağ üzerinden iletişimin iletilmesi veya tedarikçinin müşteri tarafından talep edilen hizmeti sağlaması için gereklidirler.
2. ÇEREZLERİ yönetme veya devre dışı bırakma ayarları, kullanılan internet tarayıcısına bağlı olarak değişebilir. Her durumda kullanıcı, internet tarayıcısının ayarlarını değiştirerek çerezlerin genel olarak devre dışı bırakılmasını veya iptal edilmesini yönetebilir veya talep edebilir. Bu devre dışı bırakma, sitenin bazı bölümlerine erişimi yavaşlatabilir veya engelleyebilir.
3. Teknik çerezlerin kullanılması sitenin güvenli ve verimli kullanılmasına olanak sağlar.
4. Tarayıcıya girilen ve Google Analytics veya blogger istatistik hizmeti veya benzeri aracılığıyla yeniden iletilen ÇEREZLER, yalnızca siteyi doğrudan sitenin optimize edilmesi amacıyla kullanılması durumunda, toplu biçimde bilgi toplayabilen site sahibi tarafından tekniktir. kullanıcıların ruh sayısı ve siteyi nasıl ziyaret ettikleri. Bu koşullar altında, teknik çerezler için sağlanan bilgi ve izin açısından aynı kurallar Analytics ÇEREZLERİ için de geçerlidir.
5. Süre açısından bakıldığında, göz atma oturumunun sonunda otomatik olarak silinen ve kullanıcıyı tanımlamak için kullanılan ve bu nedenle ziyaret edilen her sayfada oturum açmaktan ve etkin kalan kalıcı olanlardan kaçınmak için kullanılan geçici oturum çerezleri ayırt edilebilir. Kullanıcı tarafından sona erme veya iptal edilene kadar PC'de.
6. Erişime izin vermek ve portalın ayrılmış alanında kimliği doğrulanmış bir kullanıcı olarak kalmak için oturum çerezleri yüklenebilir.
7. Kalıcı olarak saklanmazlar, yalnızca tarayıcı kapanana kadar gezinme süresi boyunca saklanırlar ve tarayıcı kapatıldığında kaybolurlar. Kullanımları, sitenin güvenli ve verimli bir şekilde araştırılmasını sağlamak için gerekli olan sunucu tarafından oluşturulan rastgele sayılardan oluşan oturum tanımlayıcılarının iletilmesiyle kesinlikle sınırlıdır.
3. Üçüncü taraf çerezleri
1. Kaynakla ilgili olarak, ziyaret ettiğiniz siteden doğrudan tarayıcıya gönderilen çerezleri ve ziyaret ettiğiniz siteden değil, diğer sitelerden bilgisayara gönderilen üçüncü şahısların çerezlerini ayırt ederiz.
2. Kalıcı çerezler genellikle üçüncü taraf çerezleridir.
3. Çoğu üçüncü taraf tanımlama bilgileri, çevrimiçi davranışı belirlemek, ilgi alanlarını anlamak ve ardından kullanıcılar için reklam tekliflerini özelleştirmek için kullanılan izleme tanımlama bilgilerini içerir.
4. Üçüncü taraf analitik tanımlama bilgileri yüklenebilir. Site dışındaki yukarıda belirtilen üçüncü şahısların etki alanlarından gönderilirler.
5. mercatometalli.com'daki kullanıcı davranışları hakkındaki bilgileri tespit etmek için üçüncü taraf analitik çerezleri kullanılır. Anket, performansı izlemek ve sitenin kullanılabilirliğini geliştirmek için anonim olarak yapılır. Üçüncü taraf profil oluşturma çerezleri, kullanıcıların kendi tercihleri ​​doğrultusunda reklam mesajları önermek amacıyla mercatometalli.com'da kullanıcılarla ilgili profiller oluşturmak için kullanılmaktadır.
6. Bu çerezlerin kullanımı, üçüncü tarafların kendileri tarafından belirlenen kurallara tabidir. Bu nedenle, kullanıcılar ilgili web sayfalarında yayınlanan çerezleri yönetmek veya devre dışı bırakmak için gizlilik politikalarını ve göstergelerini okumaya davet edilir.
4. Profil oluşturma çerezleri
1. Profil oluşturma çerezleri, kullanıcı profilleri oluşturur ve kullanıcının internette gezinirken belirttiği tercihler doğrultusunda reklam mesajları göndermek için kullanılır.
2. Bu tür ÇEREZLER kullanıldığında, kullanıcının açık rıza vermesi gerekir.
3. 22/2016 sayılı AB Yönetmeliğinin 679. Maddesi ve Veri Koruma Yasasının 122. Maddesi geçerli olacaktır.
IV- İŞLENEN VERİLER
1.Veri işleme yöntemi
1. Tüm web siteleri gibi, bu site de kullanıcı ziyaretleri sırasında otomatik olarak toplanan bilgilerin saklandığı günlük dosyalarını kullanır. Toplanan bilgiler aşağıdakiler olabilir:
İnternet protokolü (IP) adresi;
- Siteye bağlanmak için kullanılan tarayıcı ve cihaz parametrelerinin türü;
- İnternet servis sağlayıcısının (ISS) adı;
- Ziyaretin tarihi ve saati;
- Ziyaretçinin menşe web sayfası (yönlendirme) ve çıkış;
- Muhtemelen tıklama sayısı.
2. Yukarıda belirtilen bilgiler, sitenin doğru çalıştığını doğrulamak ve güvenlik nedenleriyle, otomatik bir biçimde test edilir ve münhasıran toplu bir biçimde toplanır. Bu bilgiler, sahibinin meşru menfaatlerine dayalı olarak test oranı olacaktır.
3. Güvenlik amacıyla (spam filtreleri, güvenlik duvarları, virüs tespiti), otomatik olarak kaydedilen veriler, muhtemelen, siteye zarar verme girişimlerini engellemek için geçerli yasalara uygun olarak kullanılabilecek IP adresi gibi kişisel verileri de içerebilir. kendisine zarar vermekten veya diğer kullanıcılara zarar vermekten veya zararlı veya suç teşkil eden faaliyetlerde bulunmak. Bu veriler asla kullanıcının kimliğini belirlemek veya profil çıkarmak için kullanılmaz, yalnızca siteyi ve kullanıcılarını korumak amacıyla kullanılır, bu bilgiler sahibinin meşru menfaatleri temelinde kullanılacaktır.
4. Site, yorumların eklenmesine izin veriyorsa veya olası bir çalışma ilişkisi için Özgeçmiş gönderme olasılığı da dahil olmak üzere kullanıcı tarafından talep edilen belirli hizmetler söz konusu olduğunda, site kullanıcının bazı kimlik bilgilerini otomatik olarak algılar ve kaydeder, e-posta adresi dahil. Bu veriler, hizmeti sağlama talebi sırasında kullanıcı tarafından gönüllü olarak sağlanır. Kullanıcı, bir yorum veya başka bir bilgi girerek, gizlilik politikasını açıkça kabul eder ve özellikle, eklenen içeriğin üçüncü taraflara serbestçe dağıtılmasını kabul eder. Alınan veriler münhasıran talep edilen hizmetin sağlanması için ve yalnızca hizmetin sağlanması için gerekli olan süre boyunca kullanılacaktır.
5. Site kullanıcılarının kendilerine sunulan hizmetler ve araçlar aracılığıyla kamuya açıklayacaklarını düşündükleri bilgiler, kullanıcı tarafından bilerek ve isteyerek sağlanır ve bu site, herhangi bir yasa ihlali için herhangi bir sorumluluktan muaftır. Üçüncü şahısların kişisel verilerini veya ulusal ve uluslararası düzenlemelerle korunan içeriği girme iznine sahip olduğunu doğrulamak kullanıcının sorumluluğundadır.
2. Veri işlemenin amacı
1. Sitenin çalışması sırasında toplanan veriler, yalnızca yukarıda belirtilen amaçlar için kullanılır ve belirtilen faaliyetleri gerçekleştirmek için kesinlikle gerekli olan süre boyunca ve her durumda en geç 2 yıl boyunca saklanır.
2. Güvenlik amacıyla (siteye zarar verme girişimlerinin engellenmesi) kullanılan veriler, daha önce belirtilen amaca ulaşmak için kesinlikle gerekli olan süre boyunca saklanır.
3.Kullanıcı tarafından sağlanan veriler
1. Yukarıda belirtildiği gibi, bu sitede belirtilen adreslere isteğe bağlı, açık ve gönüllü e-posta gönderilmesi, daha sonra gönderenin adresinin, taleplere cevap vermek için gerekli ve ayrıca mesajda yer alan diğer kişisel verilerin edinilmesini gerektirir. .
2. Spesifik özet bilgiler, istek üzerine belirli hizmetler için hazırlanan sitenin sayfalarında aşamalı olarak raporlanacak veya görüntülenecektir.
4.Tarayıcınızı yapılandırmada destek
1. Kullanıcı, çerezleri tarayıcısının ayarlarından da yönetebilir. Ancak çerezlerin tarayıcıdan silinmesi site için ayarlanan tercihleri ​​kaldırabilir. Daha fazla bilgi ve destek için, kullandığınız web tarayıcısının özel yardım sayfasını da ziyaret edebilirsiniz:
- İnternet gezgini
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/block-or-allow-cookies
- Firefox
https://support.mozilla.org/en-us/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
- Safari
http://www.apple.com/legal/privacy/it/
- Chrome
https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=it
- Opera
http://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies /
5.Eklenti Sosyal Ağı
1. Bu site ayrıca, favori sosyal ağlarınızda içeriğin kolayca paylaşılmasına izin vermek için sosyal ağlar için eklentiler ve / veya düğmeler içerir. Bu eklentiler, kullanıcı gizliliğini korumak için sayfaya erişirken herhangi bir çerez yerleştirmeyecek şekilde programlanmıştır. Sonunda, sosyal ağlar tarafından sağlanıyorsa, yalnızca kullanıcı eklentiyi etkin ve gönüllü olarak kullandığında çerezler ayarlanır. Kullanıcı, sosyal ağda oturum açarak göz atıyorsa, sosyal ağa kayıt sırasında bu site aracılığıyla iletilen çerezlerin kullanımına zaten izin vermiş olduğunu unutmayın.
2. Eklenti aracılığıyla elde edilen bilgilerin toplanması ve kullanılması, lütfen aşağıdakilere atıfta bulunan sosyal ağların ilgili gizlilik politikalarına tabidir:
- Facebook
https://www.facebook.com/help/cookies
- Twitter
https://support.twitter.com/articles/20170519-uso-dei-cookie-e-d-altre-tecnologie-simili-da-parte-di-twitter
- Google +
http://www.google.com/polices/techonologies/cookies
-Pinterest
https://about.pinterest.com/it/privacy-policy
- Bunu ekle
http://www.addthis.com/privacy/privacy-policy
-Linkedin
https://www.linkedin.com/legal/cookie/policy
V- KULLANICI HAKLARI
1. Sanat. 13 ortak. 2/2016 AB Yönetmeliğinin 679'si kullanıcı haklarını listeler.
2. Bu site mercatometalli.com bu nedenle kullanıcıyı aşağıdakilerin varlığı hakkında bilgilendirmeyi amaçlamaktadır:
- ilgili tarafın sahibinden kişisel verilere erişmesini isteme hakkı (AB Tüzüğü Madde 15), bunların güncellenmesi (Madde 7, paragraf 3, Kanun Hükmünde Kararname 196/2003) a harfi), düzeltme (Madde 16 AB Tüzüğü), entegrasyon (Madde 7, paragraf 3 mektup a Kanun Hükmünde Kararname 196/2003), kendilerini ilgilendiren işlemenin sınırlandırılması (AB Tüzüğü Madde 18) veya meşru nedenlerle bunların işlenmesine karşı çıkmak ( AB Tüzüğü Madde 21), veri taşınabilirliği hakkına ek olarak (AB Tüzüğü Madde 20);
- verilerin toplanma amaçları için saklanması gerekmeyenler de dahil olmak üzere, kanuna aykırı olarak işlenen verilerin iptalini (AB Yönetmeliğinin 17. Maddesi), anonim hale dönüştürülmesini veya engellenmesini talep etme hakkı veya daha sonra işlenir (Madde 7 paragraf 3, Kanun Hükmünde Kararname 196/2003'ün b harfi);
- verinin iletildiği veya yayıldığı kişilerin, içeriği ile ilgili olarak da, güncelleme, düzeltme, veri entegrasyonu, iptal, veri engelleme, dönüştürme işlemlerinin dikkatine sunulduğuna dair tasdik alma hakkı, bu yerine getirmenin imkansız olduğu veya korunan hak ile açıkça orantısız araçların kullanımını içerdiği durumda (Kanun Kararnamesi 7/3) Madde 196 paragraf 2003, harf c.
3. Talepler, veri sorumlusuna yukarıda belirtilen e-posta adresinden (formalite olmadan) veya kişisel verilerin korunması için Garantör tarafından sağlanan model kullanılarak iletilebilir.
4. Tedavi sanata dayalıysa. 6 paragraf 1 harf a - kullanım için açık rıza - veya sanatta. 9 paragraf 2 a harfi - genetik, biyometrik, sağlıkla ilgili verilerin, dini, felsefi veya sendikal inançların açıklanması, ırk veya etnik köken, siyasi görüşlerin açıklanması için açık rıza - kullanıcı herhangi bir zamanda rızasını geri çekme hakkına sahiptir. iptalden önce verilen rızaya dayalı olarak işlemenin yasallığına halel getirmeksizin süre.
5. Aynı şekilde, yasanın ihlali durumunda, kullanıcı, İtalya Devletinde işlemeyi izlemekten sorumlu makam olarak Kişisel Verilerin Korunması için Garantör'e şikayette bulunma hakkına sahiptir.
6. Size ait olan hakların daha derinlemesine incelenmesi için makalelere bakın. 15 ve s. 2016/679 AB Yönetmeliği ve sanat. Kanun Hükmünde Kararnamenin 7. 196/2003.
VI - GERÇEKLEŞTİRMELER
1. Mal sahibi, devam etmeyi planladığı kişisel verilerin işlenmesini Garantöre, yalnızca muamele aşağıdakilerle ilgiliyse bildirir:
- bir elektronik iletişim ağı aracılığıyla kişilerin veya nesnelerin coğrafi konumunu gösteren genetik, biyometrik veya veriler;
- yardımcı üreme, veri tabanları veya mal tedariki ile ilgili sağlık hizmetlerinin elektronik olarak sağlanması, epidemiyolojik araştırmalar, zihinsel, bulaşıcı ve yaygın hastalıkların tespiti, seropozitiflik, organ amaçları için işlenen sağlık ve cinsel yaşam durumunu ortaya çıkarmak için uygun veriler ve doku nakli ve sağlık harcamalarının izlenmesi;
- siyasi, felsefi, dini veya sendikal nitelikteki dernekler, organlar ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar tarafından işlenen cinsel hayatı veya psişik alanı ifşa etmeye uygun veriler;
- ilgili tarafın profilini veya kişiliğini tanımlamayı veya tüketim alışkanlıklarını ve seçimlerini analiz etmeyi veya aynı hizmetleri sağlamak için teknik olarak gerekli tedaviler hariç olmak üzere elektronik iletişim hizmetlerinin kullanımını izlemeyi amaçlayan elektronik araçlar yardımıyla işlenen veriler kullanıcılar;
- üçüncü şahıslar adına personel seçimi amacıyla veri tabanlarına kaydedilen hassas veriler ile kamuoyu yoklamaları, pazar araştırması ve diğer örnek araştırmalar için kullanılan hassas veriler;
- elektronik araçlarla yönetilen ve ekonomik ödeme gücü, mali durum, yükümlülüklerin doğru bir şekilde yerine getirilmesi, yasa dışı veya hileli davranış üzerindeki risklerle ilgili belirli veri tabanlarında kaydedilen veriler.
VI - SAĞLANAN VERİLERİN GÜVENLİĞİ
1. Bu site, verilerin yetkisiz erişimini, ifşa edilmesini, değiştirilmesini veya yetkisiz imha edilmesini önlemek için uygun güvenlik önlemleri alarak kullanıcı verilerini yasal ve doğru bir şekilde işler. İşleme, BT ve/veya telematik araçlar kullanılarak, organizasyonel yöntemlerle ve kesinlikle belirtilen amaçlarla ilgili mantıkla gerçekleştirilir.
2. Sahibine ek olarak, bazı durumlarda, sitenin organizasyonunda yer alan çalışan kategorileri (idari, pazarlama, ticari, hukuk, sistem yöneticileri) veya (üçüncü taraf teknik hizmetlerin tedarikçileri gibi) harici konular olabilir. verilere erişim, posta kuryeleri, barındırma sağlayıcıları, BT şirketleri, iletişim ajansları).
VIII - BU BELGEDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER
1. Bu belge şu adreste yayınlanmıştır: https://mercatometalli.com/privacy-policy-mercato-metalli
bu sitenin gizlilik politikasını oluşturmaktadır.
2. Değişiklik veya güncellemelere tabi olabilir. Önemli değişiklikler ve güncellemeler olması durumunda, bunlar kullanıcılara özel bildirimlerle bildirilecektir.
3. Bununla birlikte, belgenin önceki sürümleri bu sayfada bulunacaktır.
4. Belge, ilgili düzenleyici hükümlere ve özellikle 25/10 sayılı AB Yönetmeliğine uymak için 22/2016/679 tarihinde güncellenmiştir.

Ana menü

Sadece şirketler için. 8-12 ve 14-18
METAL PİYASASI

GRATIS
GÖRÜŞ